طراحی درست و تناسب چیدمان تجهیزات و تاسیسات دپارتمان غذا و نوشیدنی در مجتمع های بزرگ خدماتی همچون هتل ها ، رستوران ها ، بیمارستان ها دانشگاه ها و ... همواره یکی از دغدغه های کارفرمایان می باشد . در برخی از پروژه ها این بخش از کار به شرکت های پیمانکار تولید کننده تجهیزات آشپزخانه صنعتی سپرده می شود . در این شرایط معمولا به علت عدم آشنایی برخی از شرکت های مذکور با اصول علم طراحی فضاهای خدماتی دپارتمان غذا و نوشیدنی و تاکید آنها به استفاده از محصولات تولیدی خود ، طرح نهایی در عمل پاسخگوی نیاز مصرف کنندگان نخواهد بود . گروه مشاوران راژمان گستران با بهره گیری از نیروهای متخصص در زمینه طراحی فضاهای خدماتی دپارتمان غذا و نوشیدنی و با آشنایی کامل به اصول طراحی این فضا ها بر اساس استاندارد های موجود خدمات مشاوره و طراحی را به بهترین نحو ممکن در اختیار مشتریان گرامی قرار می دهد . خدمات مشاوره در این مرحله با تعریف و طراحی پلان فضاهای خدماتی دپارتمان غذا و نوشیدنی آغاز می گردد. لکه گذاری و تعریف تمام فضاهای لازم الاجرا ، نیازمند بدست آوردن ظرفیت تولید و پخت می باشد . این ظرفیت بسته به تعریف کاربری هتل ، تعداد واحد های اقامتی و نیز میزان استفاده مشتریان بومی از واحد های غذا و نوشیدنی و همچنین بازار هدف هتل قابل محاسبه می باشد . انتخاب نوع تجهیزات بر اساس حجم تولید و پخت به منظور ارائه خدمات به صورت بهینه در نظر گرفته می شود و همچنین چیدمان این تجهیزات به نحوی می باشد که کارکرد منابع انسانی بدون اختلال و با بالاترین ضریب راندمان ممکن صورت پذیرد. پس از نهایی شدن لیست تجهیزات و همچنین پلان مبلان دپارتمان غذا و نوشیدنی ، ظرفیت مورد نیاز تاسیسات برق و مکانیک به منظور تعمیم به ظرفیت کلی هتل به مشاورین تاسیسات برق و مکانیک ارسال می گردد .