مشاوره خرید تجهیزات

 در ابتدای راه اندازی یک دپارتمان جامع غذا و نوشیدنی، بدون شک داشتن اطلاعات کامل در مورد نوع وسایل و لوازم مورد استفاده در این دپارتمان کمک قابل توجهی به بهینه شدن هزینه ها می نماید ، مشاوران راژمان گستران  با  پشتوانه  چندین سال تجربه خود در راه اندازی  تخصصی دپارتمان های غذا و نوشیدنی بهترین مشاوره را برای انتخاب بهینه ترین تجهیزات و ماشین آلات جدید به متقاضیان ارائه می دهند ، در  راه اندازی دپارتمان غذا و نوشیدنی بنا به شرایط آن مجموعه وسایل و تجهیزات بسیار متنوعی مورد استفاده قرار می گیرد ، از این لوازم می توان به عنوان تجهیزات آشپزخانه صنعتی مانند کابینت، میز کار و … اشاره کرد ، همچنین تجهیزات سرو غذا شامل ترولی و گاری حمل بار برای حمل غذا در کیترینگ مورد استفاده قرار می گیرد ، تجهیزات سلف سرویس، تجهیزات طبخ غذا (انواع اجاق ها، دیگ، تنور و …) ، تجهیزات فست فود، تجهیزات کافی شاپ، دستگاه های نگهداری مواد (فریزر و یخچال ها) ماشین آلات ظرفشویی و سایر تجهیزات دپارتمان غذا و نوشیدنی به طور مشخص و دقیق توسط مشاوران راژمان گستران بررسی و مشخص می گردد. همانطور که مشخص است گستردگی بسیار زیاد تجهیزات و همچنین سازندگان زیاد این تجهیزات، در ابتدای کار قطعا سردرگمی برای شخصی که در پی راه اندازی دپارتمان غذا و نوشیدنی است به وجود بیاورد ، و بدون بهره گیری از مشاوران مجرب و متخصص قطعا هزینه های بالایی بدون نتیجه گیری مناسب را متحمل خواهد شد . ما در کنار شما هستیم تا بهینه ترین تجهیزات را از بهترین سازندگان دریافت نمایید .

صفحه اصلی
بازگشت به خدمات